Y-pentue

Syntynyt 8.4. 2016

Vanhemmat:

FIN*Touchant Unique Beauté (SBI n) 
❤ Frank Flame Sweet Katicat (SBI d21)

FI*Touchant Yris Flamme Beauté   (SBI f) Naaras  

FI*Touchant Yeda Cherié Beauté (SBI f) Naaras  

FI*Touchant Yo-yo Ikarus (SBI n 21) Uros 

FI*Touchant Yan Doux Charmeur (SBI n) Uros

FI*Touchant Yuri Glamoureux (SBI n) Uros

 

Pentujen sukutaulu

Sukusiitos% 10 polvessa 0,730%

Syntyneet pennut

Pennut vastasyntyneinä

Y-pennut 3vrk. Pienistä rääpäleistä on tullut hyvinvoivan näköisiä vauvoja ja väriäkin jo rupeaa tulemaan korvienpäihin joten kovin vaaleita värejä ei ole odotettavissa.
Maitoa tulee hyvin ja ensimmäisen vuorokauden hapuilun jälkeen pennut ovat nyt nostaneet painoaan yli 10g vrk eli kasvavat hurjalla vauhdilla...

Kuvat: Eleonoora S.

  • Pennut viikon vanhoja ja näyttää aikamoista ruuhkaa olevan maitobaarissa. Kaikilla painot nousseet vähintään 10g päivässä joten jokainen kyllä on hyvin saanut osansa maidosta.

  • Värit ovat kehittyneet hyvin joten uskallan veikata että pojat ovat väriltään ruskea- tai ruskeatabbynaamioita ja tytöt kilpikonna- tai kilpikonnatabbynaamioita.

Kuva: Eleonoora S.

Pennuilla ikää 2 viikkoa ja 2 päivää. Tänään oli vuorossa ensimmäinen madotus. Hienosti sujui lääkkeen anto kaikille mutta ilmeistä päätellen ihan suurinta herkkua Mirrix ei ollut 🤨

Pennuilla ikää lähes 4 viikkoa. Pennut kehittyvät nopeasti: Nyt opetellaan painin sääntöjä sisarusten kanssa ja tasapainon käyttöä kovassakin vauhdissa. Kiinteän ruuan syöminen on aloitettu -tytöt ymmärtävät jo lautasen merkityksen mutta pojat viihtyisivät vielä enemmän emon nisillä. Kohta on myös jo aika opetella hiekka-astian käyttöä. 

19.5.

Kuva: Eleonoora Salminen

Pennut vipeltävät jo ympäri asuntoa niin että kuvia vaikea ottaa. Tässä sentään 4 viidestä paikalla.  Kiipeily sujuu pennuilta jo hyvin 🙂

Tänään viimeinkin pennuille keksitty nimet ja rekisteröinnit laitettu Kissaliittoon.  Nimet löytyvät sivun alusta.

6.6.-16

Pentujen kynnetkin leikattiin ennen eläinlääkäri-reissua.

Pennut kävivät tänään ensimmäisillä rokotuksilla ja pentutarkastuksessa. Kaikki oli sujunut hyvin ja kaikki pennut olivat normaalisti kehittyneitä ja hyvinvoivia :) Automatkatkin kuljetuskopassa olvat sujuneet hyvin vaikka ekakertalaisia olivat siinäkin asiassa.

10.8. Pennut viimeistä kertaa yhdessä. Aika lähteä omaan kotiin...